Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Cinnamon sugar
- 40 g white sugar
- 1 cinnamon quill (approx. 5 cm)
Bananas with coconut cinnamon sauce
- 1850 g water, plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 2 ripe bananas (100-120 g each), cut into halves lengthways
- ½ tbsp virgin coconut oil, melted
- 2 - 4 tsp rum (optional)
- ½ tbsp coconut chips or flaked coconut, toasted, for serving
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1010.3 kJ / 240.6 kcal
- Proteína
- 1.9 g
- Carbohidratos
- 42.8 g
- Grasa
- 6.2 g
- Grasa saturada
- 1.8 g
- Fibra
- 4.7 g
- Sodio
- 1.2 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, TM6)
1h 30min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2h
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2h
Dukkah eggs with asparagus and feta
30min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
2h
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40min
Steamed orange puddings
1h 25min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2h 50min
Fruit platter with lemon and honey dressing (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
Rhubarb and strawberry fool
2h 15min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35min
CADA (Fresh muesli)
10min