Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Sri Lankan hot fruit chutney
- 200 g white sugar
- 900 g white vinegar
- 30 g garlic powder
- 30 g ground ginger
- 40 g Kashmiri chilli powder, to taste
- 2 tsp sea salt
- 900 g fresh apricots or peaches, stones removed and cut into eighths
Roast chicken
- 1200 - 1400 g whole chicken
- Inf. nutricional
- por 4 portions
- Calorías
- 11195.8 kJ / 2644.2 kcal
- Proteína
- 250.1 g
- Carbohidratos
- 14 g
- Grasa
- 180.3 g
- Grasa saturada
- 54.8 g
- Fibra
- 2 g
- Sodio
- 1001.8 mg
Recetas alternativas
Chicken katsu curry with rice
1h 40min
Chicken korma with cashews
30 min
Roti (for two)
25 min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Korma spice blend
5min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
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Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9h
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
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Gwinganna turmeric chicken with coconut cream and green beans
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Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
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