Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pastry
- 450 g plain flour, plus extra for dusting
- 220 g unsalted butter, cold, diced
- 1 tsp fine sea salt
- 110 g water, ice cold
Filling
- 1000 g water
- 160 g long grain rice
- 3 large eggs
- 250 g echalion shallots, halved
- 40 g unsalted butter, diced
- 250 g fresh button mushrooms
- 4 pinches fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Assembly
- 4 pinches fine sea salt
- 4 pinches ground black pepper
- 1000 g fresh salmon fillet, skinless
- 4 sprigs fresh dill, leaves only
- 200 g frozen spinach, defrosted, drained well (approx. 500 g frozen weight)
- 1 large egg, beaten
Sauce
- 200 g white wine
- 400 g crème fraîche
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- 4 sprigs fresh dill, leaves only, roughly chopped
- 30 g lemon juice
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 4417 kJ / 1061 kcal
- Proteína
- 40 g
- Carbohidratos
- 62 g
- Grasa
- 70 g
- Grasa saturada
- 35 g
- Sodio
- 1009 mg
Recetas alternativas
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM5)
40min
Mini Mushroom Galettes
1h 45min
Chicken in Huitlacoche Sauce
45min
Zagorski Struklji (Baked Pastry with Cheese)
1h 30min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1h 40min
Shallot Tarte Tatin
2h
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min
Blue Cheese and Rosemary Soda Bread
35min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h
Smoked Salmon Pizza
2h 30min
Emmental Gougères
50min
Kanelbullar - Swedish Cinnamon Buns
2h 30min