Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 2 duck breasts, skin on (300-350 g total)
- 1 orange, thin peelings of skin only
- 2 cloves
- 1 tsp black peppercorns
- ½ tsp coriander seeds
- 1 pinch ground cinnamon
- 2 slices white bread, crusts removed (approx. 40 g)
- 100 g milk
- 12 slices streaky bacon, cured and smoked (approx. 200 g), 6 cut in pieces, 6 whole
- 600 g pork shoulder, boneless, diced
- 1 garlic clove, large
- 75 g shallots, halved
- 200 g chicken livers
- 2 Tbsp ruby port
- 2 medium eggs
- 2 tsp fine sea salt
- 50 g pistachio nuts, unsalted, roughly chopped
- 75 g dried cranberries
- boiling water, for baking
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1503 kJ / 361 kcal
- Proteína
- 31 g
- Carbohidratos
- 7 g
- Grasa
- 23 g
- Grasa saturada
- 7 g
- Sodio
- 754 mg
Recetas alternativas
Chicken Liver Parfait
2h 40min
Minted Mushy Peas with Crème Fraîche
20min
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40min
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20min
Beetroot Gravadlax
48h 20min
Bordelaise Sauce
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Beurre Blanc
20min
Crab Cakes
1h 35min
Shallot Tarte Tatin
2h
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
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Slow-cooked Pineapple in Chilli Syrup with Toasted Coconut Streusel
3h 40min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
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