Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Coconut crumb
- 60 g plain flour
- 40 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 pinches ground cinnamon
- 30 g white sugar
- 30 g coconut flakes
Chilli pineapple
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred
- 250 g white sugar
- 1 fresh pineapple (1.5-2 kg, unpeeled), peeled, cored and cut into 8 wedges (approx. 75 g each)
- 1000 g water
- 1 sprig fresh mint, leaves only, plus extra to serve
- 100 g rum (see Tips)
- 1 lime, zested (no white pith) and juiced
- 2 tsp gluten free cornflour
- ice cream, to serve (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 14259.3 kJ / 1188.2 kcal
- Proteína
- 3.2 g
- Carbohidratos
- 56.5 g
- Grasa
- 11.5 g
- Grasa saturada
- 8 g
- Fibra
- 2.6 g
- Sodio
- 28.4 mg
Recetas alternativas
Flaky salmon pie with herb dressing
40min
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
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Apple and cranberry farro salad
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Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40min
Pearl rice meatballs
2h
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2h 50min
Twice-cooked pork belly with lentils
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Hazelnut dukkah with fennel
50min
Hong Kong-style roast pork belly
10h
Maple bread and butter pudding with walnut crumble
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Pizza dough with a trio of toppings
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Sticky drumettes
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