Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Coconut crumb
- 60 g plain flour
- 40 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 pinches ground cinnamon
- 30 g white sugar
- 30 g coconut flakes
Chilli pineapple
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred
- 250 g white sugar
- 1 fresh pineapple (1.5-2 kg, unpeeled), peeled, cored and cut into 8 wedges (approx. 75 g each)
- 1000 g water
- 1 sprig fresh mint, leaves only, plus extra to serve
- 100 g rum (see Tips)
- 1 lime, zested (no white pith) and juiced
- 2 tsp gluten free cornflour
- ice cream, to serve (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 14259.3 kJ / 1188.2 kcal
- Proteína
- 3.2 g
- Carbohidratos
- 56.5 g
- Grasa
- 11.5 g
- Grasa saturada
- 8 g
- Fibra
- 2.6 g
- Sodio
- 28.4 mg
Recetas alternativas
Seekh kebabs
50min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2h
Piri-piri sauce
10min
Oysters with lime granita
5min
Malay-style coconut chicken
25h 40min
Country-style chicken liver fritters
35min
Steamed coconut custards
45min
Prawn and mushroom crepes
50min
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3h
Yoghurt and jalapeño dressing
10min
Chilorio shredded pork with lime-pickled onions
2h 15min
Lamb and barley soup
50min