Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
TM6 TM5 TM31

Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)

4.8 ( 125 valoraciones )

Ingredientes

Dough

  • 20 g extra virgin olive oil plus extra to grease
  • 400 g lukewarm water
  • 1 ½ tsp dried instant yeast
  • 500 g baker's flour
  • 2 tsp sea salt

Topping

  • ½ red onion cut into squares (2 cm), layers separated (24 pieces)
  • 12 mixed cherry tomatoes cut in half
  • 1 tbsp fresh rosemary leaves only
  • 3 tbsp extra virgin olive oil
  • 1 tsp sea salt flakes to sprinkle

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
417.3 kcal / 1752.5 kJ
Proteína
10.4 g
Grasa
14.9 g
Carbohidratos
59 g
Fibra
3 g
Grasa saturada
2.3 g
Sodio
1120.2 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas