Dispositivos y accesorios
Gresskar og spinatpai
Prep. 25min
Total 1h 35min
8 porsjoner
Ingredientes
Fyll
-
løk delt i fire200 g
-
"extra virgin" olivenolje50 g
-
gresskarkjøtt i terninger (3 cm)400 g
-
spinatblader, ferske400 g
-
havsalt1 ts
-
malt svart pepper1 klype
-
muskatnøtt, malt1 klype
-
egg, store (63-73 g) pisket3
Deig
-
hvetemel pluss ekstra til dryssing400 g
-
solsikkeolje70 g
-
vann150 g
-
havsalt1 ts
-
egg pisket, til pensling1
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 porsjon
Proteína
9.4 g
Calorías
1585 kJ /
379 kcal
Grasa
19.1 g
Carbohidratos
42.4 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Gresskar
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Ciabattine
Ninguna calificación
Vegetariske pølseruller
Ninguna calificación
Australske Kjøttpaier
Ninguna calificación
Havrekjeks
Ninguna calificación
Kjøttpaier med rosmarin
Ninguna calificación
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1h 35min
Quinoamuffins med skinke og ost
1h 30min
Pastilla med and, aprikos og pinjekjerner
Ninguna calificación
Speltpizza med sikori og taleggio
Ninguna calificación
Vannkringle
1h
Potetlefse
1h
Terte med purre og skinke
1h 55min