Suppe med sellerirot, ristede hasselnøtter og trøffel
TM6 TM5

Suppe med sellerirot, ristede hasselnøtter og trøffel

5.0 ( 3 valoraciones )

Ingredientes

  • 600 g sellerirot skrelt, delt i biter (3 cm)
  • 200 g løk delt i fire
  • 30 g olivenolje
  • 3 hvitløksfedd
  • 3 kvister timian, fersk kun blader
  • 150 g potet skrelt, delt i biter (3 cm)
  • 700 - 800 g vann avhengig av ønsket konsistens
  • 1 grønnsaksbuljong terning (til 0.5 l) smuldret
    o 1 toppet ts grønnsaksbuljong
  • ½ ts havsalt pluss ekstra etter smak
  • 2 klyper malt svart pepper pluss ekstra etter smak
  • 150 g hasselnøtter, blansjerte
  • 100 g soyafløte, piskbar
  • 3 ss trøffelolje

Inf. nutricional
por 1 porsjon
Calorías
366 kcal / 1514 kJ
Proteína
7 g
Grasa
31 g
Carbohidratos
12 g
Grasa saturada
3 g
Sodio
531 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

Mostrar todo