Kremet fiskesuppe
TM6 TM5 TM31

Kremet fiskesuppe

5.0 ( 5 valoraciones )

Ingredientes

  • 200 g laksefilet, fersk i biter (2cmx2cm)
  • 200 g torskefilet, uten skinn i biter (2cmx2cm
  • 2 ts salt
  • 1 ts korianderfrø hele
  • 10 g solsikkeolje
  • ½ løk delt i to
  • 2 hvitløksfedd
  • 80 g fennikel uten rot, delt i biter (ca. 5 cm)
  • 80 g sellerirot delt i biter (ca. 5 cm)
  • 50 g purreløk kun den hvite delen, vasket, delt i biter (ca. 5 cm)
  • 300 g vann
  • 400 g melk
  • 2 ½ fiskebuljongterninger (til 0.5 l)
  • ½ sitron saft og skall, revet (kun det gule)
  • 1 laurbærblad, tørket
  • 300 g fløte
  • 2 ss smør
  • 1 klype salt
  • 1 klype hvit pepper

Inf. nutricional
por 1 porsjon
Calorías
383.9 kcal / 1606.1 kJ
Proteína
17 g
Grasa
31.2 g
Carbohidratos
10.2 g
Fibra
1.3 g
Grasa saturada
16.7 g
Sodio
146.8 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

Mostrar todo