Dispositivos y accesorios
Tomatsuppe
Prep. 15min
Total 40min
4 porsjon
Ingredientes
Tomatsuppe
-
hvitløksfedd1
-
løk delt i 2½
-
smør30 g
-
700 g hakkete tomater, på bokstomater delt i 2700 g
-
tomatpuré70 g
-
salt1 ts
-
sukker1 ts
-
balsamico (opcional)50 g
-
vann500 g
-
1 grønnsaksbuljongterning (til 0.5 l)grønnsaksfond1 ss
-
egg2 - 4
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 porsjon
Sodio
663.9 mg
Proteína
5.2 g
Calorías
571.8 kJ /
136.7 kcal
Grasa
8.8 g
Fibra
2.7 g
Grasa saturada
4.6 g
Carbohidratos
11 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Norske matretter med Thermomix®
55 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Rensende thaisuppe
25min
Kremet aspargessuppe
Ninguna calificación
Kremet detoxsuppe med grønnsaker
Ninguna calificación
Misosuppe
Ninguna calificación
Kremet ertesuppe med Serrano-chips
Ninguna calificación
Vårens grønnsaksuppe med urteterninger
Ninguna calificación
Kremet ertesuppe
40min
Kikertsuppe (Revithia)
Ninguna calificación
Kyllingsuppe med egg og sitron (Avgolemono)
Ninguna calificación
Kremet fiskesuppe
45min
Betasuppe
30min
Fattigmann "aspargessuppe"
50min