Vårens grønnsaksuppe med urteterninger
TM6 TM5

Vårens grønnsaksuppe med urteterninger

( Ninguna valoración )

Ingredientes

Urteterninger

  • 2 skiver hvitt brød revet i stykker
  • 5 kvister persille, fersk bare blader
  • 1 bunt kjørvel, fersk bare blader
    o 1 bunt estragon, fersk bare blader
  • 20 g melk
  • 3 egg, medium
  • 2 klyper havsalt
  • 1 klyper malt svart pepper

Vårgrønnsaksuppe

  • 2 gulrøtter (ca. 150 g), delt i strimler (1 cm x 4 cm)
  • 100 g grønne erter, frosne
  • ½ purreløk (ca. 100 g), delt i strimler (1 cm x 4 cm)
  • 50 g sellerirot delt i strimler (1 cm x 4 cm)
  • 160 g løk oppdelt
  • 50 g cherrytomater halvert
  • 1200 g vann
  • 5 g soyasaus
  • 2 grønnsaksbuljong terning (til 0.5 l) smuldret
    o 2 toppet ts grønnsaksbuljong
  • 1 hvitløksfedd knust
  • 1 ts havsalt
  • 1 klype hvit pepper
  • vegetabilsk olje for steking

Inf. nutricional
por 1 porsjon
Calorías
259 kcal / 1085 kJ
Proteína
13 g
Grasa
15 g
Carbohidratos
18 g
Fibra
4.8 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

Mostrar todo