Stiltonpai med kål, potet og sellerirot
TM6 TM5

Stiltonpai med kål, potet og sellerirot

( Ninguna valoración )

Ingredientes

  • 450 g potet skrelt, i terninger (2 cm)
  • 450 g sellerirot i terninger (2 cm)
  • 900 g vann
  • 1 ½ ts havsalt
  • 200 g grønnkål store stilker fjernet, blader hakket
  • 1 hvitløksfedd
  • 30 g smør, usaltet i terninger
  • 10 g olivenolje
  • 140 g løk delt i fire
  • 150 g Stiltonost smuldret
  • ¼ ts malt svart pepper
  • 600 g butterdeig (se tips)
  • hvetemel til dryssing
  • 1 egg, medium lett pisket

Inf. nutricional
por 1 porsjon
Calorías
503 kcal / 2095 kJ
Proteína
13 g
Grasa
32 g
Carbohidratos
37 g
Grasa saturada
16 g
Sodio
831 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

Mostrar todo