Ricottapannekaker med fruktkompott og yoghurt
TM6 TM5 TM31

Ricottapannekaker med fruktkompott og yoghurt

( Ninguna valoración )

Ingredientes

Tørket fruktkompott

  • 500 g vann
  • 100 g rårørsukker
  • 1 kanelstang
  • 4 nelliker
  • 1 sitron kun skall (4 x 1 cm biter), ingen hvit hinne
  • 50 g aprikos, tørket, uten stein
  • 50 g pære, tørket, i skiver
  • 50 g plomme, tørket, uten stein
  • 40 g eple, tørket
  • 50 g ferskenskiver, tørkede
  • 1 ts vaniljepasta

Ricottapannekaker

  • 440 g ricotta ost, fersk (se tips)
  • 190 g helmelk
  • 180 g glutenfri melblanding (se tips)
  • 1 ts glutenfritt bakepulver (se tips)
  • 1 klype salt
  • 4 egg hviter
  • 50 g smør til steking
  • yoghurt, alle typer til servering

Inf. nutricional
por 1 porsjon
Calorías
639.6 kcal / 2686.8 kJ
Proteína
21.5 g
Grasa
26.5 g
Carbohidratos
81.9 g
Fibra
6 g
Grasa saturada
15.6 g
Sodio
456.1 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

Mostrar todo