Dispositivos y accesorios
Pølseruller
Prep. 45min
Total 2h 5min
36 stykker
Ingredientes
Deig
-
smør, usaltet delt i biter (2.5 cm) og frossent300 g
-
potetstivelse140 g
-
maisstivelse pluss ekstra til dryssing140 g
-
brunt rismel (se tips)50 g
-
hirsemel (se tips)50 g
-
xanthan gum2 ts
-
guar gum (se tips)¼ ts
-
salt1 ts
-
vann, avkjølt180 g
Fyll
-
løk, gul (ca. 120 g), delt i to1
-
flatbladet persille, fersk kun blader3 kvister
-
olivenolje20 g
-
svinekjøttdeig250 g
-
oksekjøttdeig500 g
-
hvit eddik1 ss
-
vann50 g
-
tomatsaus (glutenfri - se tips), pluss ekstra til servering30 g
-
dijon sennep (glutenfri)1 ts
-
salt1 ts
-
malt svart pepper½ ts
-
Worcestershire saus (glutenfri - se tips), valgfri2 ts
-
egg lett pisket1
-
sesamfrø svarte eller hvite, til dryssing (valgfritt)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 stykke
Sodio
150.5 mg
Proteína
5.4 g
Calorías
638.5 kJ /
152 kcal
Grasa
10.1 g
Fibra
0.3 g
Grasa saturada
5.6 g
Carbohidratos
6 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Glutenfri mat
94 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Ciabattine
Ninguna calificación
Vegetariske pølseruller
Ninguna calificación
Australske Kjøttpaier
Ninguna calificación
Havrekjeks
Ninguna calificación
Kjøttpaier med rosmarin
Ninguna calificación
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1h 35min
Quinoamuffins med skinke og ost
1h 30min
Pastilla med and, aprikos og pinjekjerner
Ninguna calificación
Speltpizza med sikori og taleggio
Ninguna calificación
Vannkringle
1h
Potetlefse
1h
Terte med purre og skinke
1h 55min