Stekt ostekake med laks
TM31 TM5 TM6

Stekt ostekake med laks

5.0 (1 valoración )

Ingredientes

Ostekake med laks

  • 2 biter sitron skall (1 x 4 cm), ingen hvit hinne
  • 4 vårløk, delt i biter
  • 1 kvist dill, fersk, kun blader (se tips)
  • 250 g kremost
  • 200 g rømme, alle typer
  • 300 g ricotta ost, fersk (see Tips)
  • 3 egg
  • 1 ts salt
  • ¼ ts malt svart pepper
  • 370 g varmrøkt laks, skinn fjernet, i flak

Avocadodressing

  • 1 avokado (ca. 200 g), kun kjøtt, delt i terninger
  • 3 kvister flatbladet persille, fersk, kun blader
  • 1 vårløk, delt i biter
  • 20 g kapers, syltet, skylt og drenert
  • 20 g sitronsaft (ca. ½ sitron)
  • 150 g vann
  • 60 g baby leaf salat, blandet
  • salt, til krydring
  • 2 klyper malt svart pepper, til krydring
  • 1 agurk, delt i avlange flak
  • 4 reddiker, delt i fire
  • 1 sitron, delt i båter, til servering

Inf. nutricional
por 1 porsjon
Calorías
1574 kJ / 374.8 kcal
Proteína
20.4 g
Carbohidratos
3.5 g
Grasa
30.7 g
Grasa saturada
15.7 g
Fibra
3 g
Sodio
1160.2 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas