Terter med bokhvete og sopp
TM31 TM5 TM6

Terter med bokhvete og sopp

(Ninguna valoración)

Ingredientes

Deig

  • 200 g bokhvetekorn
  • ¼ ts salt
  • 100 g smør, usaltet, delt i biter
  • 50 g vann
  • 1 egg plomme
  • glutenfri melblanding, til dryssing (se tips)

Fyll

  • 40 g parmesanost, delt i biter (3 cm)
  • 300 g brun sopp, fersk
  • 1 gul løk, delt i fire (ca. 130 g)
  • 1 kvist flatbladet persille, fersk, kun blader
  • 20 g smør, usaltet
  • 20 g vegetabilsk olje
  • 1 ss glutenfri melblanding
  • 100 g helmelk
  • 1 egg
  • 50 g kremfløte, 35 % fett
  • 1 ts salt
  • ¼ ts malt svart pepper
  • 1 klype muskatnøtt, malt
  • 10 kvister gressløk, fersk, delt i små biter, til pynt

Inf. nutricional
por 1 stykke
Calorías
330.7 kJ / 78.7 kcal
Proteína
1.9 g
Carbohidratos
2 g
Grasa
6.2 g
Grasa saturada
2.8 g
Fibra
0.5 g
Sodio
168.7 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas