Parmesankurver med geitostmousse
TM31 TM5 TM6

Parmesankurver med geitostmousse

(Ninguna valoración)

Ingredientes

Geitostmousse

  • 350 g geitost, myk
  • 150 g kremfløte, 35 % fett
  • 2 kvister timian, fersk, kun blader
  • 3 kvister flatbladet persille, fersk, kun blader
  • ½ ts salt
  • malt svart pepper, etter smak

Parmesankurver

  • 280 g parmesanost, delt i biter (3 cm)
  • ¼ ts malt svart pepper

Servering

  • ½ eple, type Granny Smith, delt i tynne strimler (se tips)
  • ½ rødbet, rå, delt i terninger (5 mm)
  • 40 g valnøtter, uten skall, delt i biter
  • microgreens, til pynt (valgfri)

Inf. nutricional
por 1 stykke
Calorías
520.7 kJ / 124 kcal
Proteína
7.6 g
Carbohidratos
0.9 g
Grasa
9.9 g
Grasa saturada
5.8 g
Fibra
0.3 g
Sodio
264.9 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas