Parmesankurver med geitostmousse
TM6 TM5 TM31

Parmesankurver med geitostmousse

( Ninguna valoración )

Ingredientes

Geitostmousse

  • 350 g geitost, myk
  • 150 g kremfløte, 35 % fett
  • 2 kvister timian, fersk kun blader
  • 3 kvister flatbladet persille, fersk kun blader
  • ½ ts salt
  • malt svart pepper etter smak

Parmesankurver

  • 280 g parmesanost delt i biter (3 cm)
  • ¼ ts malt svart pepper

Servering

  • ½ eple, type Granny Smith delt i tynne strimler (se tips)
  • ½ rødbet, rå delt i terninger (5 mm)
  • 40 g valnøtter, uten skall delt i biter
  • microgreens til pynt (valgfri)

Inf. nutricional
por 1 stykke
Calorías
124 kcal / 520.7 kJ
Proteína
7.6 g
Grasa
9.9 g
Carbohidratos
0.9 g
Fibra
0.3 g
Grasa saturada
5.8 g
Sodio
264.9 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

Mostrar todo