Dampet kokos- og scampisuppe
TM6 TM5 TM31

Dampet kokos- og scampisuppe

( Ninguna valoración )

Ingredientes

  • 5 cm ingefær, fersk skrelt
  • 50 g østerssopp
  • 2 vårløk delt i tynne skiver, pluss ekstra til pynt
  • 800 g kokosmelk
  • 2 ss rød currypaste (se tips)
  • 3 ts fiskesaus (glutenfri)
  • 24 scampi, rå, medium størrelse, skrelt med haler (ca. 750 g)
  • 80 g risnudler, tørket
  • vann, kokende til bløtlegging
  • microgreens til pynt (valgfritt)
  • lime delt i båter, til servering

Inf. nutricional
por 4 porsjoner
Calorías
2320 kcal / 9744 kJ
Proteína
177 g
Grasa
132.9 g
Carbohidratos
104.6 g
Fibra
11.4 g
Grasa saturada
101.6 g
Sodio
7050.3 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

Mostrar todo