Varm Cæsarsalat med polentakrutonger
TM6 TM5 TM31

Varm Cæsarsalat med polentakrutonger

( Ninguna valoración )

Ingredientes

Polentakrutonger

  • 30 g parmesanost delt i biter (3 cm), pluss ekstra revet, til servering
  • 2 kvister flatbladet persille, fersk kun blader
  • 300 g vann
  • 1 ts grønnsaksbuljong (se tips)
  • 80 g polentamel
  • 20 g smør, saltet

Cæsarsalatdressing

  • 150 g druekjerneolje
  • 1 hvitløksfedd
  • 1 ansjosfilet, i olje (valgfri)
  • 100 g majones (se tips)
  • 20 g sitronsaft (ca. ½ lemon)
  • 1 ts Worcestershire saus glutenfri (se tips)
  • 2 ts dijon sennep glutenfri

Cæsarsalat

  • 900 g vann
  • 500 g kylling indrefilet
  • salt etter smak
  • malt svart pepper etter smak
  • olivenolje til drypping, pluss ekstra til smøring
  • 4 egg avkjølte
  • 40 g pancetta (ca. 8 skiver)
  • 1 mini romanosalat (ca. 185 g), delt i fire på langs

Inf. nutricional
por 1 porsjon
Calorías
930.8 kcal / 3909.3 kJ
Proteína
45.1 g
Grasa
77.2 g
Carbohidratos
15.8 g
Fibra
1.8 g
Grasa saturada
13.8 g
Sodio
927.1 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

Mostrar todo