Dispositivos y accesorios
Varm Cæsarsalat med polentakrutonger
Prep. 20min
Total 1h 55min
4 porsjoner
Ingredientes
Polentakrutonger
-
parmesanost delt i biter (3 cm), pluss ekstra revet, til servering30 g
-
flatbladet persille, fersk kun blader2 kvister
-
vann300 g
-
grønnsaksbuljong (se tips)1 ts
-
polentamel80 g
-
smør, saltet20 g
Cæsarsalatdressing
-
druekjerneolje150 g
-
hvitløksfedd1
-
ansjosfilet, i olje (valgfri)1
-
majones (se tips)100 g
-
sitronsaft (ca. ½ lemon)20 g
-
Worcestershire saus glutenfri (se tips)1 ts
-
dijon sennep glutenfri2 ts
Cæsarsalat
-
vann900 g
-
kylling indrefilet500 g
-
salt etter smak
-
malt svart pepper etter smak
-
olivenolje til drypping, pluss ekstra til smøring
-
egg avkjølte4
-
pancetta (ca. 8 skiver)40 g
-
mini romanosalat (ca. 185 g), delt i fire på langs1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 porsjon
Sodio
927.1 mg
Proteína
45.1 g
Calorías
3909.3 kJ /
930.8 kcal
Grasa
77.2 g
Fibra
1.8 g
Grasa saturada
13.8 g
Carbohidratos
15.8 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Glutenfri mat
94 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Detoxsalat
Ninguna calificación
Eksotisk fruktpudding
Ninguna calificación
Salat med sobanudler og tofu
Ninguna calificación
Bruschetta med bønnepålegg
Ninguna calificación
Avokadosorbet
Ninguna calificación
Basilikumsorbet
Ninguna calificación
Djevelegg
Ninguna calificación
Kaviarkremost med karse og reddiksalat
Ninguna calificación
Stekt pudding med Potet, taleggio og gressløksdip
Ninguna calificación
Asparges-og mangosalat
Ninguna calificación
Rødkålsalat med fiken og gorgonzola
Ninguna calificación
Kjøttpaier med rosmarin
Ninguna calificación