Polsk grønnsakssalat
TM6 TM5 TM31

Polsk grønnsakssalat

5.0 ( 3 valoraciones )

Ingredientes

Salat

  • 300 g gulrot skrelt og delt i biter (4 cm)
  • 200 g pastinakk skrelt og delt i biter (4 cm)
  • 100 g sellerirot skrelt og delt i biter (4 cm)
  • 430 g potet skrelt og delt i biter (4-4.5 cm)
  • 500 g vann
  • 4 egg
  • 70 g purreløk kun hvit del, delt i skiver (1.5 cm)
  • 250 g agurk delt i biter (3 cm)
  • 180 g eple delt i fire og kjerne fjernet
  • 220 g grønne erter, frosne tint (opcional)

Dressing

  • 280 - 300 g majones (se tips)
  • 1 ts dijon sennep
  • ½ ts malt svart pepper
  • 1 klype havsalt
  • 1 - 2 kvister persille, fersk kun blader, finhakket, til pynt

Inf. nutricional
por 1 porsjon
Calorías
308 kcal / 1292 kJ
Proteína
8 g
Grasa
15 g
Carbohidratos
31 g
Fibra
7 g
Grasa saturada
2.3 g
Sodio
520.8 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

Mostrar todo