Påskebrød med egg og røkt ørretfilet
TM6

Påskebrød med egg og røkt ørretfilet

( Ninguna valoración )

Ingredientes

Fullkorns påskebrød

  • 100 gram rødløk halvert, pluss ekstra for pynt (kuttet i ringer)
  • 1 bunt dill, fersk (ca. 20 g), kun blader
  • 300 g melk
  • 15 g honning
  • 20 g fersk gjær smuldret opp
  • 560 g fullkornsmel
  • 1 egg, medium
  • 2 ts salt
  • 50 g smør i biter

Egg

  • 4 egg, medium kalde
  • vann for å fylle til 1 l

Montering

  • 1 eggeplomme til pensling
  • 30 g sitronsaft, ferskpresset
  • baby leaf salat, blandet
  • svart pepper, nykvernet
  • 150 g røkt ørretfilet

Inf. nutricional
por 1 skive
Calorías
106.2 kcal / 444.3 kJ
Proteína
5.1 g
Grasa
3.3 g
Carbohidratos
15.2 g
Fibra
2.3 g
Grasa saturada
1.5 g
Sodio
120.7 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

Mostrar todo