Eggesalat i sprø påskereder
TM6

Eggesalat i sprø påskereder

( Ninguna valoración )

Ingredientes

Egg

  • 6 egg, medium kalde
  • vann for å fylle opp til 1 l

Påskereder

  • 250 g hvetemel pluss ekstra til dryssing
  • 30 g olivenolje
  • 120 g vann
  • ½ ts salt
  • 2 kvister persille blad, fersk
  • 20 g sjalottløk

Sammensetting

  • 2 kvister persille, fersk kun blader
  • 20 g sjalottløk
  • 30 g rømme, 10% fett
  • 10 g sennep
  • 10 g majones
  • 10 g eddik
  • 2 klyper malt svart pepper
  • 1 ts salt
  • gressløk, fersk til dekorasjon (opcional)

Inf. nutricional
por 1 stykke
Calorías
141.3 kcal / 591.3 kJ
Proteína
5 g
Grasa
5.9 g
Carbohidratos
16.5 g
Fibra
0.7 g
Grasa saturada
1.4 g
Sodio
143.8 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

Mostrar todo