Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Eggs
- 6 eggs, chilled, straight from the fridge
- water, to fill to 1L mark
Easter cookies
- 100 g pouring (whipping) cream
- 100 g plain flour, plus extra to dust
- ½ tsp baking powder
- ½ tsp cumin seeds
- ½ tsp sea salt
Herb sauce
- 1 bunch fresh parsley, leaves only (approx. 20 g)
- 1 bunch fresh chives, finely sliced (approx. 10 g)
- 200 g crème fraîche
- 30 g milk
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 10 g pure maple syrup
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 6 tsp caviar (optional)
- watercress leaf, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1362.1 kJ / 324.3 kcal
- Proteína
- 11.2 g
- Carbohidratos
- 17.9 g
- Grasa
- 23.1 g
- Grasa saturada
- 13 g
- Fibra
- 0.9 g
- Sodio
- 602.2 mg
Recetas alternativas
Plum Clafoutis (TM6)
1h 15min
Alpine macaroni with apple sauce
45min
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
50min
Orange liqueur zabaglione
15min
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40min
Asparagus and pea omelette
20min
Traditional Kaiser rolls
26h 35min
Wok-style curried vegetables
35min
Persian honeycomb bark
1h 30min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35min
Poached eggs using blade cover
30min
Poached eggs with blade cover
30min