Byggrynssuppe
TM6 TM5

Byggrynssuppe

5.0 ( 4 valoraciones )

Ingredientes

  • 80 g løk delt i to
  • 60 g gulrot delt i biter (3 cm)
  • 100 g purreløk delt i biter (3 cm)
  • 100 g sellerirot delt i biter (3 cm)
  • 100 g lufttørket kjøtt, type Bündnerfleisch delt i strimler (2 cm)
  • 30 g smør
  • 80 g byggryn
  • 900 g vann
  • 2 grønnsaksbuljong terning (til 0.5 l)
  • 100 g fløte, krem, 30-40% fett
  • 1 klype salt juster etter smak
  • 1 klype pepper, malt juster etter smak
  • ½ bunt flatbladet persille, fersk (ca. 10 g), kun blader, finhakket

Inf. nutricional
por 1 porsjon
Calorías
273 kcal / 1137 kJ
Proteína
9 g
Grasa
17 g
Carbohidratos
19 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

Mostrar todo