Dispositivos y accesorios
Byggrynssuppe
Prep. 20min
Total 55min
4 porsjoner
Ingredientes
-
løk delt i to80 g
-
gulrot delt i biter (3 cm)60 g
-
purreløk delt i biter (3 cm)100 g
-
sellerirot delt i biter (3 cm)100 g
-
lufttørket kjøtt, type Bündnerfleisch delt i strimler (2 cm)100 g
-
smør30 g
-
byggryn80 g
-
vann900 g
-
grønnsaksbuljong terning (til 0.5 l)2
-
fløte, krem, 30-40% fett100 g
-
salt juster etter smak1 klype
-
pepper, malt juster etter smak1 klype
-
flatbladet persille, fersk (ca. 10 g), kun blader, finhakket½ bunt
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 porsjon
Proteína
9 g
Calorías
1137 kJ /
273 kcal
Grasa
17 g
Carbohidratos
19 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Da. Nå. Alltid.
50 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Rensende thaisuppe
25min
Kremet aspargessuppe
Ninguna calificación
Kremet detoxsuppe med grønnsaker
Ninguna calificación
Misosuppe
Ninguna calificación
Kremet ertesuppe med Serrano-chips
Ninguna calificación
Vårens grønnsaksuppe med urteterninger
Ninguna calificación
Kremet ertesuppe
40min
Kikertsuppe (Revithia)
Ninguna calificación
Kyllingsuppe med egg og sitron (Avgolemono)
Ninguna calificación
Kremet fiskesuppe
45min
Betasuppe
30min
Fattigmann "aspargessuppe"
50min