Leftover Vegetable Houmous

Leftover Vegetable Houmous

4.7 18 valoraciones
Prep. 5min
Total 10min
6 portions

Ingredientes

  • cooked vegetables (e.g. carrot, celery, fennel, onion, celeriac), cut in pieces (see tip)
    250 - 300 g
  • tinned chickpeas drained (1 x 400 g tin), reserving liquid
    240 g
  • tahini to taste (see tip)
    50 - 75 g
  • extra virgin olive oil plus extra for drizzling
    30 g
  • freshly squeezed lemon juice
    20 g
  • garlic clove to taste
    ½ - 1
  • ground cumin to taste
    ½ - 1 tsp
  • fine sea salt to taste
    ½ - 1 tsp
  • fresh parsley finely chopped, for serving

Inf. nutricional por 1 portion

Calorías 226 kcal / 944 kJ
Proteína 7 g
Grasa 14 g
Carbohidratos 20 g
Fibra 5.8 g
Grasa saturada 1.8 g
Sodio 282 mg

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...