Hongaarse champignonsoep
TM6 TM5 TM31

Hongaarse champignonsoep

4.2 (22 valoraciones )

Ingredientes

  • 10 g verse dille, enkel de bladeren
  • 200 g uien, gehalveerd
  • 40 g boter, in stukken
  • 450 - 500 g verse champignons, gemengd (bv. porcini, cantharellen, boletes...), in plakjes
    o 450 - 500 g verse champignons de Paris, in plakjes
  • 2 tl zoete paprikapoeder
  • 1 el gerookte paprikapoeder
  • 1 tl bloem (opcional)
  • 50 - 70 g witte wijn
  • 600 g water
  • 300 g melk
  • 1 tl gedroogde gemalen kurkuma
  • 2 tl groentebouillonpasta
    o 1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld
  • 1 ½ tl gedroogde dille
  • 1 el tomatenpuree
  • 15 - 20 g vers geperst citroensap
  • ½ tl zout
  • ½ tl gemalen zwarte peper
  • zure room, om op te dienen
  • citroen, in plakjes gesneden, als afwerking

Inf. nutricional
por 1 portie
Calorías
785.8 kJ / 187.8 kcal
Proteína
7.3 g
Carbohidratos
15.5 g
Grasa
11.5 g
Grasa saturada
6.8 g
Fibra
3.4 g
Sodio
350.3 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas