Dispositivos y accesorios
Talam Daging Berlauk (Savoury Minced Beef Layer Cake)
Prep. 10min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
beef chuck cut in cubes, partially frozen180 g
-
white rice flour150 g
-
cornflour (starch)30 g
-
plain flour20 g
-
egg1
-
first draw coconut milk (thick)200 g
-
water1800 g
-
salt1 ½ tsp
-
shallots100 g
-
garlic cloves20 g
-
cooking oil40 g
-
curry powder1 tbsp
-
dried shrimp10 g
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh red chilli cut in cubes1
-
fried shallots (see tips)25 g
-
sweet leaf (sayur manis) leaves only10 stalks
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
649 mg
Proteína
12 g
Calorías
1453 kJ /
347 kcal
Grasa
17 g
Fibra
4 g
Grasa saturada
8 g
Carbohidratos
36 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Asian Party Bites
12 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Sambal Tumis
1h 10min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20min
Talam Gula Melaka (Steamed Palm Sugar Cake)
50min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4h 20min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Daging Goreng Berempah (Stir Fried Spicy Beef)
20min
Char Kway Teow
25min
Mee Goreng Mamak
20min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min
Curry Mee
30min
Wajik (Palm Sugar Glutinous Rice)
1h 5min