Marokkansk suppe med kylling
TM6 TM5

Marokkansk suppe med kylling

5.0 ( 1 valoración )

Ingredientes

  • 10 kvister koriander, fersk delt i biter
  • 150 g purreløk delt i biter
  • 120 g selleri delt i biter
  • 100 g gulrøtter delt i biter
  • 1 ss olivenolje pluss ekstra til drypping
  • 2 ts spisskummen, malt
  • 1 ½ - 2 ts koriander, malt etter smak
  • 2 ts kanel, malt
  • 2 ts gurkemeie, malt
  • 2 - 3 ss harissa paste etter smak
  • 500 g vann
  • 800 g hakkete tomater, på boks
  • 85 g grønne linser, tørkede
  • 2 ts kyllingbuljongpaste
    o 2 kyllingbuljong terning (til 0.5 l)
  • 1 ss finkornet sukker
  • 10 g sitronsaft, ferskpresset
  • 4 kyllinglår, uten skinn, uten bein (ca. 400 g), delt i biter (2 cm)
    o 400 g kyllingbryst, uten skinn delt i biter (2 cm)
  • 8 skiver hvitt brød
  • 200 g yoghurt naturell

Inf. nutricional
por 1 porsjon
Calorías
424 kcal / 1777 kJ
Proteína
39 g
Grasa
7 g
Carbohidratos
46 g
Fibra
9 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

Mostrar todo