
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 10 kvister koriander, fersk delt i biter
- 150 g purreløk delt i biter
- 120 g selleri delt i biter
- 100 g gulrøtter delt i biter
- 1 ss olivenolje pluss ekstra til drypping
- 2 ts spisskummen, malt
- 1 ½ - 2 ts koriander, malt etter smak
- 2 ts kanel, malt
- 2 ts gurkemeie, malt
- 2 - 3 ss harissa paste etter smak
- 500 g vann
- 800 g hakkete tomater, på boks
- 85 g grønne linser, tørkede
-
2
ts kyllingbuljongpaste
o 2 kyllingbuljong terning (til 0.5 l) - 1 ss finkornet sukker
- 10 g sitronsaft, ferskpresset
-
4
kyllinglår, uten skinn, uten bein (ca. 400 g), delt i biter (2 cm)
o 400 g kyllingbryst, uten skinn delt i biter (2 cm) - 8 skiver hvitt brød
- 200 g yoghurt naturell
- Inf. nutricional
- por 1 porsjon
- Calorías
- 424 kcal / 1777 kJ
- Proteína
- 39 g
- Grasa
- 7 g
- Carbohidratos
- 46 g
- Fibra
- 9 g
En colecciones
Recetas alternativas
Rensende thaisuppe
Ninguna calificación
Kremet aspargessuppe
Ninguna calificación
Kremet detoxsuppe med grønnsaker
Ninguna calificación
Misosuppe
Ninguna calificación
Kremet ertesuppe med Serrano-chips
Ninguna calificación
Vårens grønnsaksuppe med urteterninger
Ninguna calificación
Kremet ertesuppe
40min
Kikertsuppe (Revithia)
Ninguna calificación
Kyllingsuppe med egg og sitron (Avgolemono)
Ninguna calificación
Kremet fiskesuppe
45min
Betasuppe
30min
Fattigmann "aspargessuppe"
50min