Dispositivos y accesorios
Gyoza med svinekjøtt og soyadipp
Prep. 40min
Total 1h
32 stykker
Ingredientes
Dipp
-
ingefær, fersk skrelt1 cm
-
riseddik50 g
-
soyasaus50 g
-
vårløk delt i tynne skiver1
-
sesamolje1 ts
-
chiliflak, tørket¼ ts
Fyll
-
vann pluss ekstra for å forsegle og dampe (hvis nødvendig)800 g
-
kål delt i biter (5-6 cm)100 g
-
ingefær, fersk skrelt3 cm
-
hvitløksfedd2
-
gressløk, fersk delt i biter5 kvister
-
vårløk delt i fire3
-
svinekjøttdeig300 g
-
havsalt etter smak1 klype
-
hvit pepper etter smak1 klype
-
sesamolje1 ts
-
soyasaus2 ts
-
riseddik2 ts
-
potetmel2 ts
-
gyozapapir (ca. 35 papir)1 pakke
-
vegetabilsk olje pluss ekstra til smøring2 ss
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 stykke
Sodio
93.1 mg
Proteína
2.4 g
Calorías
194.2 kJ /
46.2 kcal
Grasa
3.1 g
Fibra
0.3 g
Grasa saturada
0.6 g
Carbohidratos
2.2 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Smak av Japan
14 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Detoxsalat
Ninguna calificación
Eksotisk fruktpudding
Ninguna calificación
Salat med sobanudler og tofu
Ninguna calificación
Bruschetta med bønnepålegg
Ninguna calificación
Avokadosorbet
Ninguna calificación
Basilikumsorbet
Ninguna calificación
Djevelegg
Ninguna calificación
Kaviarkremost med karse og reddiksalat
Ninguna calificación
Stekt pudding med Potet, taleggio og gressløksdip
Ninguna calificación
Asparges-og mangosalat
Ninguna calificación
Rødkålsalat med fiken og gorgonzola
Ninguna calificación
Kjøttpaier med rosmarin
Ninguna calificación