Gyoza med svinekjøtt og soyadipp
TM6 TM5 TM31

Gyoza med svinekjøtt og soyadipp

( Ninguna valoración )

Ingredientes

Dipp

  • 1 cm ingefær, fersk skrelt
  • 50 g riseddik
  • 50 g soyasaus
  • 1 vårløk delt i tynne skiver
  • 1 ts sesamolje
  • ¼ ts chiliflak, tørket

Fyll

  • 800 g vann pluss ekstra for å forsegle og dampe (hvis nødvendig)
  • 100 g kål delt i biter (5-6 cm)
  • 3 cm ingefær, fersk skrelt
  • 2 hvitløksfedd
  • 5 kvister gressløk, fersk delt i biter
  • 3 vårløk delt i fire
  • 300 g svinekjøttdeig
  • 1 klype havsalt etter smak
  • 1 klype hvit pepper etter smak
  • 1 ts sesamolje
  • 2 ts soyasaus
  • 2 ts riseddik
  • 2 ts potetmel
  • 1 pakke gyozapapir (ca. 35 papir)
  • 2 ss vegetabilsk olje pluss ekstra til smøring

Inf. nutricional
por 1 stykke
Calorías
46.2 kcal / 194.2 kJ
Proteína
2.4 g
Grasa
3.1 g
Carbohidratos
2.2 g
Fibra
0.3 g
Grasa saturada
0.6 g
Sodio
93.1 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

Mostrar todo