Dispositivos y accesorios
Bibimbap burrito
Prep. 20min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
beef fillet steak cut in strips (approx. 2 cm x 5 cm)400 g
-
garlic cloves3
-
fresh root ginger sliced (2 mm)20 g
-
gochujang paste40 g
-
light soy sauce20 g
-
water1050 g
-
sugar1 tbsp
-
salt plus 4-5 pinches for seasoning½ tsp
-
spring onions cut in pieces30 g
-
oil plus 1 tbsp extra for frying eggs20 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced (0,5 cm)150 g
-
white sesame seeds1 tsp
-
short-grain rice Korean or Japanese180 g
-
carrots cut in strips120 g
-
fresh spinach leaves100 g
-
fresh bean sprouts120 g
-
soy sauce1 tsp
-
sesame oil, toasted1 tsp
-
eggs4
-
oil for frying eggs1 tbsp
-
wheat tortillas (approx. Ø 30 cm)4
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1616.4 mg
Proteína
37.2 g
Calorías
3169.4 kJ /
757.5 kcal
Grasa
33.5 g
Fibra
5.1 g
Grasa saturada
8.7 g
Carbohidratos
76.7 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fusion Kitchen
14 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Seafood Congee
50min
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Peanut Butter Banana Dream
35min
Rujak Pengantin (Jakarta Salad)
45min
Lemon grass beef salad
30min
White fish wrapped in banana leaves
2h 20min
Miso Carbonara Udon
25min
Thai Red Chicken Curry and Rice
40min
Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
5h 15min
Ravioli Broth with Beef
30min
Crab & Prawn Linguine
25min