Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 750 g floury potatoes, peeled and cut intopiecesthat fit through feeder tube (see Tips)
- 100 g onion, cut into halves
- 1 - 2 garlic cloves, to taste (optional)
- 70 g plain flour, plus an extra 1-1.5 tbsp if needed
- 2 eggs
- 1 - 1 ½ tsp sea salt, to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
- 2 tbsp vegetable oil, to shallow fry, plus extra as needed
- icing sugar, to sprinkle
- sour cream, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1058.9 kJ / 253.1 kcal
- Proteína
- 8.9 g
- Carbohidratos
- 48.8 g
- Grasa
- 2.7 g
- Grasa saturada
- 0.8 g
- Fibra
- 5.1 g
- Sodio
- 634.7 mg
Recetas alternativas
Loukoumades (Greek doughnuts with honey and walnuts)
2h
Baked Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
55min
Non-alcoholic Christmas punch
10min
Frozen Yoghurt Bark (TM6)
6h 10min
Fruit platter with lemon and honey dressing (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 45min
Placki (Thermomix® Cutter, TM6)
35min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter, TM6)
6h 10min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 10min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50min
Ghost meringues
12h 25min
Chile con queso cob loaf
40min