Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 750 g floury potatoes, peeled and cut intopiecesthat fit through feeder tube (see Tips)
- 100 g onion, cut into halves
- 1 - 2 garlic cloves, to taste (optional)
- 70 g plain flour, plus an extra 1-1.5 tbsp if needed
- 2 eggs
- 1 - 1 ½ tsp sea salt, to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
- 2 tbsp vegetable oil, to shallow fry, plus extra as needed
- icing sugar, to sprinkle
- sour cream, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1058.9 kJ / 253.1 kcal
- Proteína
- 8.9 g
- Carbohidratos
- 48.8 g
- Grasa
- 2.7 g
- Grasa saturada
- 0.8 g
- Fibra
- 5.1 g
- Sodio
- 634.7 mg
Recetas alternativas
Mini chicken kyivs
45 min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20 min
Ghostly Pizza
2h 10min
Almond Chocolate Torte Second Bowl
45 min
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter)
Ninguna calificación
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM5/TM31)
1h 30 min
Welsh Anglesey eggs
1h
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1h 45 min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24h 55min
Chocolate and strawberry domes
51h
Mushroom and chicken vol-au-vents
1h 40 min
The best ricotta gnocchi
3h 45min