Aardappelpuree met de Peeler
TM6

Aardappelpuree met de Peeler

(Ninguna valoración)

Ingredientes

Schillen

  • 1200 g water
  • 2 tl extra vergine olijfolie (zie tip) (opcional)
  • 900 g vastkokende aardappelen, in stukken (± 5 cm breed),
    o 900 g rode aardappelen, in stukken (± 5 cm breed)

Aardappelpuree

  • 140 g groentenbouillon
  • 85 g volle melk
  • 60 g boter, in stukken
  • 1 tl knoflookpoeder (facultatief)
  • 1 tl zout, naar eigen smaak
  • ¼ tl gemalen zwarte peper
  • verse peterseliebladeren, als afwerking

Inf. nutricional
por 1 portie
Calorías
1224.3 kJ / 292.6 kcal
Proteína
5.5 g
Carbohidratos
41.5 g
Grasa
12.4 g
Grasa saturada
7.7 g
Fibra
5.1 g
Sodio
623.7 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas