Dispositivos y accesorios
Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée
Prep. 25min
Total 10h 30min
2 portions
Ingredientes
Slow-cooked Beef Short Rib
-
carrot peeled, cut in pieces (3 cm)50 g
-
shallot halved20 g
-
leek white part only35 g
-
sunflower oil35 g
-
beef meat pieces, sinew free250 g
-
beef short ribs (2 x 200 g pieces)400 g
-
water1200 g
-
cornflour (opcional) mixed with 1 tsp water1 tsp
Beetroot Purée
-
raw beetroot peeled, cut in pieces (3 cm)150 g
-
red wine20 g
-
beetroot juice80 g
-
apple cider vinegar10 g
-
caster sugar10 g
Cippolini Onions
-
water1000 g
-
unsalted butter diced50 g
-
salt10 g
-
spring onions, large, white bulb onlycippolini onions (approx. 70 g each), peeled3
Serving
-
sunflower oil1 tsp
Dificultad
avanzado
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
2262.6 mg
Proteína
53.6 g
Calorías
5212 kJ /
1245.7 kcal
Grasa
102.5 g
Fibra
4.1 g
Grasa saturada
46.8 g
Carbohidratos
25.8 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Simon Rogan
9 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25min
Sous-vide Miso Aubergine
40min
Sautéed Shallots (350 g)
25min
Green Salsa Chicken with Cactus
40min
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
1h 50min
Salmorejo
30min
Jewish Chicken Soup
50min
Limoncello
192h 30min
Spanish Seafood Rice
1h 25min
Traditional Irish Stew
4h 30min
Prosciutto and Mushroom Pizza
2h 45min
White Bread
3h