Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Slow-cooked Beef Short Rib
- 50 g carrot, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 20 g shallot, halved
- 35 g leek, white part only
- 35 g sunflower oil
- 250 g beef meat pieces, sinew free
- 400 g beef short ribs (2 x 200 g pieces)
- 1200 g water
- 1 tsp cornflour, mixed with 1 tsp water (opcional)
Beetroot Purée
- 150 g raw beetroot, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 20 g red wine
- 80 g beetroot juice
- 10 g apple cider vinegar
- 10 g caster sugar
Cippolini Onions
- 1000 g water
- 50 g unsalted butter, diced
- 10 g salt
-
3
cippolini onions (approx. 70 g each), peeled
o spring onions, large, white bulb only
Serving
- 1 tsp sunflower oil
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 5212 kJ / 1245.7 kcal
- Proteína
- 53.6 g
- Carbohidratos
- 25.8 g
- Grasa
- 102.5 g
- Grasa saturada
- 46.8 g
- Fibra
- 4.1 g
- Sodio
- 2262.6 mg
En colecciones
Recetas alternativas
French Onion Soup (TM6)
1h
Orange and Pear Pavlova (TM5)
Ninguna calificación
Steamed Rice
25min
Pickled Red Onions
1h 50min
Sous-vide Poached Eggs
30min
Lightly Browned Onions (200-300 g)
20min
Prawn Cocktail
15 min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6h 25min
Cauliflower Cheese Bites with Sour Cream Dip
4h 15min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1h 20min
Raspberry and Strawberry Mousse
4h 20min
Steamed Broccoli and Courgettes
15 min