
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 7 oz yellow onion cut into quarters
- 4 garlic cloves
- 2 oz pancetta cubed
- 1 oz extra virgin olive oil
- 3 oz carrot diced (approx. 1 carrot)
-
14
oz tomato purée (concentrated)
o 14 oz tomato passata - 4 sprigs fresh thyme, leaves only plus extra to garnish
- ½ oz balsamic vinegar
- 1 tbsp beef stock paste (see Tip)
- 16 oz ground beef
- ½ tsp salt to taste
- ⅛ tsp ground black pepper to taste
- 8 oz squid ink pasta (see Tip)
- 9 oz cherry tomatoes cut into halves
- 14 oz black lentils canned, drained
- grated Parmesan cheese to garnish (opcional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 649.8 kcal / 2729.1 kJ
- Proteína
- 56.5 g
- Grasa
- 27.4 g
- Carbohidratos
- 35.8 g
- Fibra
- 17.3 g
- Grasa saturada
- 9.8 g
- Sodio
- 1522.5 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40min
Protein Boosted Acai Smoothie
Ninguna calificación
Sautéing Red Pepper with Onions
Ninguna calificación
Tomato Crusted Salmon with Rice
30min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30min
Roasted Carrots with Black Sesame Drizzle
35min
Steamed Sliced Fennel Bulbs
25min
Steamed Button Mushrooms
35min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40min
Sweet potato pikelets
45min