Bakt spinat og feta sopp
TM6 TM5

Bakt spinat og feta sopp

( Ninguna valoración )

Ingredientes

  • 50 g parmesanost delt i biter(2 cm) (opcional)
  • 2 skiver brød (1 dag gammel), revet i biter
  • 200 g spinatblad, fersk
  • 2 stykke sitronskall ingen hvit marg (1 cm x 5 cm)
  • 120 g løk delt i 4
  • 140 g bacon trimmet, delt i biter
  • 20 g "extra virgin" oliven olje
  • 180 g feta ost delt i biter (1 cm)
  • 2 ss pinjekjerner ristet
  • ⅛ ts muskatnøtt, malt
  • ¼ ts havsalt
  • ¼ ts malt svart pepper
  • 6 - 8 portobellosopp, fersk stilker fjernet

Inf. nutricional
por 1 porsjon
Calorías
227 kcal / 953 kJ
Proteína
12 g
Grasa
17 g
Carbohidratos
5 g
Fibra
2 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas