Dispositivos y accesorios
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter, using modes)
Prep. 10min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
carrot peeled and trimmed250 g
-
cucumber (approx. 400 g), unpeeled, ends removed, halved lengthwise1
-
surimi stick200 g
-
canned corn kernels drained150 g
-
lemon peel1 piece
-
mayonnaise or Kewpie mayonnaise100 g
-
toasted sesame seeds2 tbsp
-
soy sauce20 g
-
mirin10 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
548.8 mg
Proteína
11.2 g
Calorías
1384.2 kJ /
330.8 kcal
Grasa
23.1 g
Fibra
3.5 g
Grasa saturada
3.2 g
Carbohidratos
21.2 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1h
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter)
Ninguna calificación
Black garlic and onion jam
55min
Rosemary Salt
24h 5min
All-Purpose Meat Rub
5min
Poppy Seed Dressing
5min
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8h 50min
Cheat's Sriracha sauce
168h 30min
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45min