Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1040 g water
- 1 fresh lobster tail or crayfish tail, uncooked (approx. 250 g with shell - see Tips)
- ice cubes
- cold water
- 1 tsp gelatine powder
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 120 g cream cheese
- 120 g sour cream
- 3 tsp lemon juice
- Tabasco® sauce, to taste
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- bread or crackers of choice, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 357.8 kJ / 85.5 kcal
- Proteína
- 5.2 g
- Carbohidratos
- 1.2 g
- Grasa
- 6.7 g
- Grasa saturada
- 3.8 g
- Fibra
- 0.1 g
- Sodio
- 69.1 mg
Recetas alternativas
Persian honeycomb bark
1h 30min
Mini Jamaican style ginger bundts
25min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
15min
Crayfish pâté
4h 45 min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 50min
Smoked salmon mousse
5min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1h
French onion dip
45min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h