Mushroom and chicken vol-au-vents
TM6 TM5 TM31

Mushroom and chicken vol-au-vents

4.9 (45 valoraciones )

Ingredientes

  • 730 g homemade puff pastry (see Tips)
  • 50 g cheddar cheese, into cubes
  • 100 g fresh Swiss brown mushrooms, trimmed and cut in halves
  • 30 g onion
  • 20 g white wine
  • 25 g salted butter
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 200 g full cream milk
  • 50 g water
  • 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 30 g plain flour
  • 150 g chicken breast fillet, cut into pieces (1 cm)
  • 1 egg yolk, lightly beaten, to brush
  • 1 spring onion/green onion
  • 2 sprigs fresh parsley, leaves only, to garnish

Inf. nutricional
por 1 piece
Calorías
1032 kJ / 246.7 kcal
Proteína
5.7 g
Carbohidratos
18.6 g
Grasa
16.6 g
Grasa saturada
4.9 g
Fibra
0.7 g
Sodio
128.6 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas