Mushroom and chicken vol-au-vents

Mushroom and chicken vol-au-vents

4.9 51 valoraciones
Prep. 30min
Total 1h 40min
20 pieces

Ingredientes

  • homemade puff pastry (see Tips)
    730 g
  • cheddar cheese into cubes
    50 g
  • fresh Swiss brown mushrooms trimmed and cut in halves
    100 g
  • onion
    30 g
  • white wine
    20 g
  • salted butter
    25 g
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • full cream milk
    200 g
  • water
    50 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • plain flour
    30 g
  • chicken breast fillet cut into pieces (1 cm)
    150 g
  • egg yolk lightly beaten, to brush
    1
  • spring onion/green onion
    1
  • fresh parsley leaves only, to garnish
    2 sprigs

Inf. nutricional por 1 piece

Calorías 246.7 kcal / 1032 kJ
Proteína 5.7 g
Grasa 16.6 g
Carbohidratos 18.6 g
Fibra 0.7 g
Grasa saturada 4.9 g
Sodio 128.6 mg

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...