Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 730 g homemade puff pastry (see Tips)
- 50 g cheddar cheese, into cubes
- 100 g fresh Swiss brown mushrooms, trimmed and cut in halves
- 30 g onion
- 20 g white wine
- 25 g salted butter
- ¼ tsp ground black pepper
- 200 g full cream milk
- 50 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 30 g plain flour
- 150 g chicken breast fillet, cut into pieces (1 cm)
- 1 egg yolk, lightly beaten, to brush
- 1 spring onion/green onion
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only, to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 1032 kJ / 246.7 kcal
- Proteína
- 5.7 g
- Carbohidratos
- 18.6 g
- Grasa
- 16.6 g
- Grasa saturada
- 4.9 g
- Fibra
- 0.7 g
- Sodio
- 128.6 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25 min
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1h 20min
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14h
Curried sausages
40min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 10min
Kaiser rolls filled with cheesy chicken filling
40min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1h 10min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min
Yiayia's Pastitsio
1h 40min
Mini chicken kyivs
45min
Traditional sausage rolls
50min