Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM6)
TM6

Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM6)

5.0 (1 valoración )

Ingredientes

  • 350 g fennel bulb, cut in wedges that fit through feeder
  • 50 g white wine vinegar
  • 60 g extra virgin olive oil
  • 1 orange, finely grated zest and 65 g juice
  • 10 g Dijon mustard
  • 35 g agave syrup
  • 1 tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 3 Tbsp pine nuts
  • 200 g oranges, peeled, white pith removed, segmented
  • ¼ bunch mint leaves, chopped

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1176.2 kJ / 281.1 kcal
Proteína
3 g
Carbohidratos
25.9 g
Grasa
19.6 g
Grasa saturada
2.7 g
Fibra
5.3 g
Sodio
656.3 mg

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