Dispositivos y accesorios
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts
Prep. 15min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
Dough
-
plain flour plus extra for dusting220 g
-
olive oil15 g
-
water125 g
-
fine sea salt½ tsp
-
caster sugar1 pinch
Topping
-
halved walnuts40 g
-
chicory100 g
-
pear halved lengthways150 g
-
crème fraîche100 g
-
coarse salt flakes or to taste2 pinches
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
Gorgonzola dolce crumbled100 g
-
rocket leaves for garnising
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
676.9 mg
Proteína
13.7 g
Calorías
1936.3 kJ /
462.8 kcal
Grasa
23 g
Fibra
4.3 g
Grasa saturada
8.8 g
Carbohidratos
51.6 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Slicing and Grating
44 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Steamed Pesto Bread Rolls
1h 15min
Dried Spiralized Apple Stacks with Chocolate
6h
Surimi Stick Salad
15min
Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée
2h
Swiss Rösti (TM5)
Ninguna calificación
Curry ketchup
30min
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
2h 45min
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
1h
Spinach, Ricotta and Tomato Calzone, Fruit Kebabs with Chocolate Fondue
1h 30min
Sushi Waffles
1h 30min
Cranberry and Clementine Cookie
25min
Indian Butter Chicken
1h