Dispositivos y accesorios
Dill Stuffed Peppers
Prep. 5min
Total 5min
4 portions
Ingredientes
-
sunflower seeds soaked in water for 2-4 hours, then drained125 g
-
carrots cut in pieces210 g
-
celery stalks cut in pieces50 g
-
red onion30 g
-
tahini40 g
-
lemon juice60 g
-
1 Tbsp dried dillfresh dill leaves only1 bunch
-
tamari1 tsp
-
red peppers sliced in half and deseeded2
-
yellow peppers sliced in half and deseeded2
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
10.9 g
Calorías
1404 kJ /
336 kcal
Grasa
21.8 g
Carbohidratos
24 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Raw
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Supreme Plant Poke Bowl
1h 10min
Seitan Pie
2h 10min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Vegan Bean Burgers
1h 20min
Portuguese Leeks
45min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Quinoa and Lettuce Salad
30min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Coconut Creamed Kale
20min