Chinese Noodles with Vegetables
TM6 TM5 TM31

Chinese Noodles with Vegetables

4.3 ( 21 valoraciones )

Ingredientes

  • 40 g carrot cut in pieces
  • 20 g dried shiitake mushrooms rehydrated in hot water
  • 20 g dried wood ear mushrooms rehydrated in hot water
  • 40 g fresh king oyster mushrooms
  • 40 g fresh enokitake mushrooms
  • 90 g tomatoes quartered
  • 20 g olive oil
  • 10 g soy sauce
  • 1000 g water
  • 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled
    o 2 tsp vegetable stock paste, homemade
  • 200 g thick wheat noodles
  • 100 g firm tofu coarsely chopped
  • 50 g mangetout
  • 30 g celery stalk cut in pieces (2-3 cm)
  • 1 tsp fine sea salt or to taste
  • ¼ tsp ground black pepper or to taste
  • 1 Tbsp vinegar

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
667 kcal / 2792 kJ
Proteína
31 g
Grasa
14 g
Carbohidratos
104 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas