Spiralized Butternut Squash with Italian Sausage, Gorgonzola and Walnuts
TM6

Spiralized Butternut Squash with Italian Sausage, Gorgonzola and Walnuts

(Ninguna valoración)

Ingredientes

  • 1 butternut squash (approx. 700 g), ends trimmed, peeled, quartered lengthways, deseeded and trimmed in a circular shape to fit blade width (see tips)
  • 2 pinches fine sea salt, plus ½ tsp
  • 30 g walnut halves
  • 250 g fennel, cut in pieces (3 cm)
  • 1 garlic clove
  • 30 g olive oil
  • 300 g pork sausages, Italian (e.g. luganega sausage), skins removed, broken up
  • 150 g water
  • 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
    o 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 150 g Gorgonzola dolce, crumbled
  • fresh parsley leaves, roughly chopped, for garnishing

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2307.2 kJ / 551.5 kcal
Proteína
23 g
Carbohidratos
25.1 g
Grasa
42 g
Grasa saturada
14.3 g
Fibra
5.5 g
Sodio
1334.3 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas