Dispositivos y accesorios
Roasted fennel dip
Prep. 5min
Total 35min
10 portions
Ingredientes
-
red onion cut into thin wedges¼
-
fennel bulb (approx. 200 g), trimmed, cut into pieces (3 cm)1
-
lemon zest, and 4 tablespoons of lemon juice1
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
dried fennel seeds¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cream cheese cut into pieces125 g
-
natural yoghurt20 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
98.5 mg
Proteína
1.1 g
Calorías
264.8 kJ /
63.3 kcal
Grasa
5.7 g
Fibra
0.5 g
Grasa saturada
2.7 g
Carbohidratos
2.6 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Macadamia chocolate cookies
45min
Spiralized Roasted Root Vegetables
1h 20min
Margarita
5min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h
Harissa yoghurt dressing
5min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15min
Mushroom risotto
30min
Muffin pan chorizo frittatas
30min
Burnt orange marmalade
14h 20min
Best lemon drizzle cake
35min
Community fave brown rice salad
55min
Portuguese bread
3h 30min