Gluten Free Vegan Spiralized Vegetable Pizza
TM6

Gluten Free Vegan Spiralized Vegetable Pizza

( Ninguna valoración )

Ingredientes

  • 350 - 400 g sweet potatoes peeled, cut in pieces that fit through feeder tube
  • 350 - 400 g parsnip peeled, cut in pieces that fit through feeder tube
  • 4 tsp olive oil
  • 2 tsp chickpea (besan) flour
  • 1 tsp salt plus 1 pinch
  • 250 g canned tomatoes
  • 10 g fresh basil leaves
  • 150 g mozzarella cheese shredded
  • 8 - 10 black olives pitted

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
422.8 kcal / 1768.8 kJ
Proteína
12.7 g
Grasa
23.3 g
Carbohidratos
43.3 g
Fibra
9.2 g
Grasa saturada
7 g
Sodio
1194.2 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas