Paprika and Lime Brazil Nut Cream
TM6 TM5 TM31

Paprika and Lime Brazil Nut Cream

4.3 (6 valoraciones )

Ingredientes

  • 300 g Brazil nuts, shelled, whole, soaked in water for 4-8 hours, then drained
  • 150 g red peppers, quartered
  • 80 g tomatoes, quartered
  • 55 g freshly squeezed lime juice
  • 120 g olive oil
  • 1 tsp honey
  • 1 tsp smoked paprika
  • 1 tsp herb salt
    o 1 tsp fine sea salt
  • ground black pepper, to taste

Inf. nutricional
por 50 g
Calorías
1314 kJ / 314 kcal
Proteína
4.6 g
Carbohidratos
5.9 g
Grasa
32.1 g
Grasa saturada
6.5 g
Fibra
2.8 g
Sodio
235 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas