Dispositivos y accesorios
Thai red curry paste
Prep. 10min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
coriander seeds1 tbsp
-
fresh long red chillies deseeded if preferred, cut into pieces4
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
ground paprika1 tbsp
-
garlic cloves4
-
limes zest and juice only, no white pith2
-
fresh lemongrass white part only, cut into pieces2 stalks
-
peanut oil or 50 g grapeseed oil50 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
7.8 mg
Proteína
1.9 g
Calorías
685.3 kJ /
163.8 kcal
Grasa
13.3 g
Fibra
2.9 g
Grasa saturada
2.2 g
Carbohidratos
13.1 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Thai red curry paste
10min
Thai green curry paste
10min
Tandoori paste
5min
Cucumber and mint raita
30min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1h 40min
Prawn and chicken laksa
40min
Lamb saag
1h 30min
Chicken korma
45min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Chiang Mai noodles
25min
Thai green chicken curry
30min
Thai red chicken curry
30min