Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
-
100
g ogórków kiszonych, pokrojonych na kawałki
o 100 g ogórków konserwowych, pokrojonych na kawałki - 120 g tuńczyka, w sosie własnym, odsączonego
- 100 g twarogu, tłustego, pokrojonego na kawałki
- 1 jajko, ugotowane na twardo
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- ½ łyżeczki soli
- 5 - 10 g szczypiorku, świeżego, drobno pokrojonego (ok. 1 pęczek)
- Inf. nutricional
- por 1 porcję
- Calorías
- 505 kJ / 120 kcal
- Proteína
- 11.7 g
- Carbohidratos
- 1.3 g
- Grasa
- 7.7 g
En colecciones
Recetas alternativas
Pasta z makreli wędzonej
20 min
Pasta z serka z rzodkiewką
5min
Pasta z łososia
5min
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1h
Tuńczykowa pasta z sumakiem
15 min
Pasta z wędzonym łososiem i porem
30 min
Dip z łososia z koperkiem
10min
Wiosenny twarożek
5min
Pasta z kurczaka i sera feta
55min
Pasta ze szprotów i twarogu
10min
Pasta z tuńczyka i jajek
20 min
Pasta z wędliny
10min