Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Salsa brava
- 1 garlic clove
- 100 g red onion
- 30 g olive oil
- 1 tsp smoked paprika
- ½ - 1 tsp chilli powder
- 300 g red capsicum roasted , cut into pieces (see Tips)
- 200 g canned crushed tomatoes
- 2 tsp sherry vinegar
- 1 tsp salt
- 1 tsp sugar
Pastry
- 100 g light olive oil
- 500 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 tsp baking powder
- 1 pinch salt
- 200 g cold water
Tuna filling
- 500 g water, plus extra for brushing
- 2 eggs
- 1 garlic clove
- 100 g red onion
- 20 g olive oil
- 200 g canned crushed tomatoes
- 40 g tomato paste
- 1 tsp sugar
- 1 tbsp sherry vinegar
- 1 tbsp fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped
- 6 anchovy fillets, cut into pieces
- ½ lemon, juice and zest, finely grated
- 185 g canned tuna, drained
Assembly
- plain flour, for dusting
- vegetable oil, for frying
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 529.7 kJ / 126.1 kcal
- Proteína
- 4 g
- Carbohidratos
- 12.2 g
- Grasa
- 6.6 g
- Grasa saturada
- 1 g
- Fibra
- 1.2 g
- Sodio
- 165.5 mg
Recetas alternativas
Lahmacun Pide (Turkish pizza)
1h 20min
Rustic bread
2h
Quinoa tabouli
12h 40min
Jalapeño and corn croquettes with chipotle mayonnaise
25h 20min
Tuna and olive empanaditas
4h 5min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
2h
Bun kebab
1h 45 min
Lamb Kibbeh
1h 30min
Cheese and spring onion galette
1h 15 min
Vadouvan spiced mini rolls
2h 30 min
Melanzane parmigiana
2h 5min
Hungarian goulash
1h 30min