Pasta with Squash and Chickpeas
TM6 TM5 TM31

Pasta with Squash and Chickpeas

3.1 (49 valoraciones )

Ingredientes

  • 20 g Parmesan cheese
  • 450 g butternut squash, cut in pieces (3 cm)
  • 1 fresh red chilli, halved, deseeded
  • 1 tsp fresh thyme leaves
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
    o 1 tsp vegetable stock paste, homemade
  • 500 g water, boiling
  • 240 g cooked chickpeas, drained, rinsed (1 x 400 g tin)
  • 250 g dried pasta, fusilli or penne
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1562 kJ / 373 kcal
Proteína
15.2 g
Carbohidratos
68.4 g
Grasa
4.3 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas